Chp Milletvekili İşık’tan Başkan Başsoy’a Ziyaret

CHP Erzincan Milletvekili Dr. Muharrem Işık, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, CHP Erzincan İl Başkanı İsmail Aslan ve Merkez İlçe Yönetimi, Belediye Meclis Üyesi Ali Ekber Yeşilbaş, İl Genel Meclis Üyesi Oktay Kılınç, Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’u makamında ziyaret ettiler.

Chp Milletvekili İşık’tan Başkan Başsoy’a Ziyaret

Belediye Sarayında gerçekleşen ziyarette bir açıklama yapan CHP İl Başkanı İsmail Aslan, “Erzincan için yapacağınız çalışmalarda üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Yeni göreviniz de başarılar diliyoruz” dedi.

İzmir Milletvekili Musa Çam ise “30 Mart yerel seçimlerinde Erzincan halkının büyük desteği ile göreve gelen Cemelettin Başsoy’u kutluyoruz. Erzincan bu bölgenin başkenti diyebileceğimiz çağdaş ve modern bir kent. Sayın Belediye Başkanımızın Erzincan’ın kalkınması gelişmesi için de elinden gelen gayreti göstereceğine inancımız tamdır” dedi.

Erzincan Milletvekili Muharrem Işık 30 Mart yerel seçimlerinin barış ve kardeşlik içerisinde geçmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Erzincan’ın sorunlarının çözülmesi için el birliği ile üstesinden gelmeye çalışacaklarını söyledi ve Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a yeni görevinde başarılar diledi.Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ise “30 Mart yerel seçimleri bittikten sonra parti rozetimizi çıkardık. Erzincan da yaşayan tüm halkımıza eşit mesafedeyiz. Birlik ve beraberlik içersinde mutlu ve huzurlu yaşıyoruz. Şehrimizin gelişmesi ve kalkınması adına bütün siyasi partiler ile işbirliği içersinde çalışmalar yürüteceğimizden emin olabilirsiniz. Hepimizin hedefi Erzincan’ımıza hizmet etmektir. Yapacağımız çalışmaları mutlaka paylaşacağız ve biliyorum ki sayın milletvekilimizde çalışmalarımızda yanımızda olacaktır. Ziyaretinizden çok mutlu oldum.” dedi
Kaynak: İHA