Çerkezköy Kaymakamı Kubilay Açıklaması

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde göreve geldiği günden bu yana ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlar ile okullara habersiz ziyaretlerde bulunan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, son olarak Raif Dinçkök Ortaokulu’nu habersiz bir şekilde ziyaret ederek inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Çerkezköy Kaymakamı Kubilay Açıklaması

İnceleme ve denetlemelerinde en önemli meselenin eğitim olduğunu, çocukların geleceğinden daha önemli bir konunun olamayacağını vurgulayan Kaymakam Kubilay, idarecilere bu anlayışla çalışmalarını artırarak saptadığı eksiklikleri bir an önce giderilmesini istedi.
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay Raif Dinçkök Ortaokulu yönetimine ilk olarak daha önce verdiği talimatlar ile hazırlanan Eğitim ve Öğretimde Başarının Artırılması Eylem Planı’nı inceledi. Kaymakam Kubilay daha sonra idarecilere yaptıkları ve yapacakları çalışmalar ile alınan sonuçları sordu. Denetlemelerine okul kantininde devam eden Kaymakam Metin Kubilay, buradan sınıflara giderek öğrencilerle bir süre sohbet etti

Okulun ve çevresinin fiziki şartlarını da denetleyen Kaymakam Kubilay, gerekli bakım, onarım ve tadilatların ivedilikle yapılması talimatını verdi. Okulda oluşturulan kütüphaneyi de gezen Kaymakam Kubilay, kütüphanenin yeni kitaplarla zenginleştirilmesini istedi. İnceleme ve denetlemelerinde en önemli meselenin eğitim olduğunu, çocukların geleceğinden daha önemli bir konunun olamayacağını vurgulayan Kaymakam Kubilay, idarecilere bu anlayışla çalışmalarını artırarak saptadığı eksiklikleri bir an önce giderilmesi talimatında bulundu.
Kaynak: İHA