Belediye Başkanı Salman'a Tebrik Ziyareti

Yalova Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği ile Yalova Şairler ve Kitap Sevenler Derneği, yeni seçilen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı ayrı ayrı ziyaret ederek, başarı diledi.

İlk önce Salman'ı makamında ziyaret eden Yalova Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Selami Tokay ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Salman'a başarı dileklerinde bulundu.
Tokay, "Seçim neticesinde halkımız tercihini yaptı. Zorlu bir görev sizleri bekliyor, başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Ziyaretten ötürü Odalar Birliği Yönetim Kuruluna teşekkür eden Salman ise "Dün ilk iş olarak kamuoyunun da merak ettiği borç konusunda inceleme istedik. Daha şimdiden seçim zamanında yapılan harcamaların faturaları tek tek önümüze gelmeye başladı.

Bunu tabi ki kamuoyuyla paylaşacağız. Halka hizmet olarak gitmesi gereken paralar ne yazık ki seçim zamanı düzenlenen yemeklere harcanmış. Bundan böyle belediyenin tek kuruşunu israf etmeden kendi cebimdeki parayı harcıyor gibi hesaplayarak harcayacağız. Seçimde sık sık tekrarladım halkımızın bana hakkını helal etmeyeceğiz hiçbir iş yapmayacağız" diye konuştu.

Ardından Salman'ı ziyaret eden Yalova Şairler ve Kitap Sevenler Derneği yöneticileri Salman'a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ayrıca dernek yöneticileri Salman'a 19 Nisan'da gerçekleştirilecek Yalova Şiir Akşamları organizasyonu hakkında bilgi verdi.
Kaynak: AA