Başkan Cemalettin Başsoy’a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Erzincan’da halkın büyük desteği ile Erzincan Belediye Başkanlığı’na seçilen Cemalettin Başsoy tebrikleri kabul etmeye başladı.

Başkan Cemalettin Başsoy’a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
Kars Valisi iken merkez valiliğine atanan Ahmet Kara, Belediye Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Meslek Odaları başkanları ve vatandaşlar hayırlı olsun dileklerinde bulunarak yeni görevinde başarılar dilediler.
Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyetini ifade eden Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy; “ 30 Mart yerel seçimlerinden alnımızın akı ile çıktık. Bu seçimde kazanan milli irade kazanan Erzincan olmuştur. Daima Millet Daima Hizmet anlayışı ile yolumuza devam edeceğiz. Halkımız bu seçimlerde istikrara, hizmetlere, huzur ve güven ortamına inancını ve desteğini bir kez daha göstermiştir.Erzincan’da bize oy versin veya vermesin herkese teşekkür ediyoruz. Biz görevi devraldığımız günden itibaren parti rozetimizi bir kenara bırakıp Erzincan’ın belediye başkanı olduk bu günden itibaren herkese eşit mesafedeyiz. Halka hizmet halka hizmettir hemşehrilerimize başkan değil hizmetkâr olacağız.Belediyecilik bizim işimizdir. Erzincan halkının belediyecilik hizmetleri adına artık daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Halktan aldığımız güçle, halkın mutluluğu için, Belediye Başkanlığı gibi kutsal bir makamda görev yapacağız. Halkımızın teveccühüyle bu kutsal makamda israfı önleyen, liyakatle çalışan, etkin, verimli, yaptıklarını şeffaf bir şekilde sergileyen, hesap veren, vatandaşa yük getirmeyen hizmet ilkelerine sahip bir belediyecilik anlayışı ile görev yapacağım.” dedi.

Vatandaşlar Erzincan Belediye Başkanı seçilen Cemalettin Başsoy’a yeni görevinde başarılar dilediler.
Kaynak: İHA