Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü

Bodrum'da Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıldönümü kapsamında başlatılan "Her Polisin Bodrum'da Dikili Ağacı Olsun Projesi" ile fidan dikimi gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Bodrum'da görevli polis ekipleri ve aileleri, Kızılağaç mevkisinde Polis Hatıra Ormanı'na 100 çam fidanı dikti. Bodrum Emniyet Müdürü Ömer Akgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, her polisin Bodrum'da dikili bir ağacı olmasını istediklerini söyledi.

Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yılı dolayısıyla etkinliklere dün başladıklarını anlatan Akgün, şöyle konuştu:
"Bu kapsamda Kızılhisarlı Mustafa Paşa Camii'nde şehitlerimiz ve ölen meslektaşlarımız için mevlit okundu. Geçen sene başlattığımız proje kapsamında Polis Hatıra Ormanı'na yaklaşık 700 fidan dikmiştik. Bu sene de aynı alanı gözden geçirerek, boşalan alanlara ailelerimizle 100'e yakın fidan dikimi yapacağız. Her polisin Bodrum'da dikili bir ağacı olsun istiyoruz."
Bodrum Orman İşletme Şefi Önder Barut ise polis ekipleriyle ortak bir proje yürüttüklerini anlattı. Ağaçlandırma çalışmalarına devam ettiklerini belirten Barut, "İnşallah 10 sene sonra etrafında dumansız piknik yapılabilen güzel bir alana dönüştürmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA