Başkan Köksoy Açıklaması

Ardahan Belediye Başkanlığına ikinci kez seçilen AK Parti Belediye Başkan adayı Faruk Köksoy, "Hiçbir ayrım yapmadan hizmetlere devam edeceğiz" dedi.

Başkan Köksoy Açıklaması

Seçimi ikinci kez kazanan Belediye başkan adayı Faruk Köksoy, bugün belediye çalışanları ve partililer tarafından Ardahan Belediyesi önünde karşılandı. Eşi Cevriye Köksoy ile belediyeye gelen Köksoy için belediye önünde kurban kesildi. Burada bir konuşma yapan Köksoy, bundan sonra hizmete devam edeceklerini, hiçbir ayırım yapmayacaklarını belirterek, "5 yıl boyunca Ak belediyecilik çerçevesinde ve prensipleri içerisinde temiz bir yönetim sergiledik. Şimdiye kadar siyasi parti ayırımı yapmaksızın samimiyetle hizmet ettik. Bugünde ak ve temiz oylarınızla ikinci kez buradayız. Bu çerçevede bize destek veren herkese teşekkür ediyorum. Özellikle bu temiz oylara manevi destek veren, elleri dualı analarımız, bacılarımız ve büyüklerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Allah onlardan razı olsun. Özellikle Ardahan'da huzur ve kardeşlik iklimi tüm Türkiye'de örnek olacak seviyededir" dedi.

Köksoy, konuşmasına şöyle devam etti:
"Kirli ilişkilere fırsat vermedik. Kirli koalisyonlara girmedik. Hiçbir şekilde kimseye iftira atmadık. Halkımız beş yılın hizmetinin teşekkürünü bize bütün samimiyetle, mütevazilik içinde karşılığını verdi. Elbette ki seçimi kazanmak önemlidir. Demokraside buna katkı yapanlar da, Muhalefet olarak katkı yapanlara de ihtiyacımız var. Biz seçimi kazandık diye çok büyük bir kibirin, zaferin, sarhoşluğun içinde değiliz. Bizim için önemli olan önümüzdeki beş yıl halkımıza Ardahan'ımıza vereceğimiz hizmetlerin başarısıdır. Biz bu niyetin bu samimiyetin içerisindeyiz. Bu sözümü özellikle vicdanlarınıza emanet etmek istiyorum. Benim temel niyetim budur."
Köksoy, geçen seçime oranlar 600'e yakın oy arttırdıklarını ifade ederek, "Bugün görevimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Geçen beş yıl süre zarfından her yılı katlayarak geldik. İnşallah bundan sonra da hizmetlerde katlanarak yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonraki temel hedefimiz STK'larla yüksek diyalogdur. Şehrimizi başta hemşeri turizmi olarak bütün turizm anlamında cazibe merkezi olması konusunda öncelik vererek canlandırmaktır. Yollar ile ilgili ilk kez konuşuyorum. Yolların yüzde 80'ini toprak olarak teslim almıştık. Bu nedenle yol sorununu bitireceğim diye bir şey söylemedim. Ama şimdi bu sözü veriyorum. 5 yıl içinde Ardahan'da yol sorunu kalmayacak" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA