Gençlik Merkezi Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi üyelerinden bir grup genç düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Gençlik Merkezi Üyeleri Kahvaltıda Buluştu
Gençlik Merkezi Kafeteryası’nda düzenlenen kahvaltı sonrası üyeler yapılacak faaliyetler hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Düzce Gençlik Merkezi Kafeterya’sına düzenlenen kahvaltıya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Gençlik Merkezi Müdür Vekili Fatih Keten, Gençlik merkezi üyeleri ve Gençlik Merkezi liderleri katıldı.

Gençlik merkezi Müdür Vekili Fatih Keten üyelere; kurslar ve düzenlenen sosyal faaliyetler hakkında bilgi verdi. Birbirinden otantik kahvaltı çeşitlerinin üyelere sunulduğu kahvaltı, toplu resim çekiminin ardından sona erdi.

MERKEZE İLGİ ARTIYOR
Gençlerin tarihini, kültürünü yakından tanıması, sosyal yaşantısını geliştirmesi amacıyla kurulan Gençlik Merkezi’ne 7 ila 30 yaş arası olan gençler üye olabiliyor. Eğitimli liderler öncülüğünde etkinlikler düzenleyerek gençlerin gelişimlerine katkı sağlayan Gençlik Merkezi’ne ilgi her geçen gün artıyor.
Kaynak: İHA