Dogaka Eğitimini Tamamlayan Personele Sertifika

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) 2013 yılı Teknik Destek Programı kapsamında düzenlenen eğitim programını tamamlayan Osmaniye İl Özel İdaresi personeli sertifikalarını aldı.

İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda düzenlenen sertifika töreninde, eğitim programını başarıyla tamamlayan 23 personele sertifikaları Vali Mehmet Oduncu tarafından verildi.

Vali Oduncu, yaptığı konuşmada, kamu kurumlarında hizmet içi eğitimin çok önemli olduğunu belirterek, ihtiyaç olan her alanda belli bir program çerçevesinde eğitim programlarının devam etmesini istedi.
Başarılı personali tebrik eden Oduncu, "Personelin eğitimi sayesinde hizmetler daha hızlı, daha verimli ve daha sağlıklı bir şekilde yapılacak ve hizmette kalite artışı sağlanacak" dedi.

İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Abdullah Çolak da, ilgili danışmanlık firması tarafından düzenlenen programda personele, haritalandırma, altyapı tesisleri, coğrafi bilgilendirme ve envanter oluşturma gibi eğitimlerin verildiğini söyledi.

Kaynak: AA