Milli Savunma Bakanı Yılmaz Açıklaması

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Aile, toplumumuzun temelidir. Bizim Türk toplumu bu coğrafyada sağlam olarak kaldıysa bu, Türk ailesinin gücünden gelmektedir" dedi.

Sivas'taki temasları kapsamında Suşehri ilçesine gelen Bakan Yılmaz, AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Kaymakam Kadir Perçi, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Hüseyin Aydın, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Yusuf Küçübaşol, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce, daire amirleri ve vatandaşlarca Aşağısarıca köyü yol ayrımında karşılandı.
Yılmaz, Suşehri Belediyesi Aspasya Sosyal Tesislerinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ve beraberindekilerle bir süre sohbet etti. Daha sonra, 12 Nisan'da vefat eden Sivas İl Genel Meclisi eski üyesi Erhan Özen'in ailesine taziye ziyaretinde bulunan Yılmaz ve Erdem, AK Parti Suşehri Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Nuran Gönel'in kızı Tuğba Gönel'in kına merasimine katıldı.

Yılmaz ve Erdem, gelin Tuğba Gönel ve damat Fatih Sönmez'e mutluluklar diledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni evlenen çiftlere 3 çocuk önerisini hatırlatan Yılmaz, "Aile, toplumumuzun temelidir. Bizim Türk toplumu bu coğrafyada sağlam olarak kaldıysa bu, Türk ailesinin gücünden gelmektedir. Güçlü bir ailenin gelmesi için çok çocuk yapmak gerekir. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan diyor ki 'Bir olursa garip olur, iki olursa rakip olur, üç olursa denge olur' diyor, 'Dört olursa bereket olur' diyor. Bu sebeple 'çok çocuk' diyoruz. Allah hayırlı ve uğurlu etsin" ifadesini kullandı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise "Siyasette güzel hizmetler yapan Nuran Gönel kardeşimizin biricik kızının ve damadının mutlu gününde birlikteyiz. Allah bu birlikteliği daim eylesin, iki cihan saadetlerine vesile eylesin" dedi.

Yılmaz ve Erdem, geline bilezik hediye etti. Milletvekili Turan da çifte düğün hediyesi verdi.
Kaynak: AA