Ak Parti Antalya İl Teşkilatı, Sandık Görevlilerine Yemek Verdi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "Antalya'nın ne kadar kötü yönetildiğini herkes biliyor. Seçim bitti, rehavete kapılmayalım. Uzun bir maratona girdik. Bu maratonda hep birlikte koşacağız" dedi.

AK Parti Antalya İl Teşkilatı, seçimde sandıkta görev yapanlar için Cam Piramit'te akşam yemeği verdi.
Türel, burada yaptığı konuşmada, seçimden yüzlerinin akıyla çıktıklarını ve mahcup olmadıklarını söyledi.

Türel, seçim öncesinde anketlerin Antalya'da AK Parti'nin birinci olduğunu gösterdiğini ancak muhalefetin yalanlara, iftiralara ve bir kısım medyanın yürüttüğü kampanyalara başvurduğunu belirtti.

Türkiye'deki 20 büyükşehir belediyesinin içerisinde CHP'den bayrağı devralan tek belediyenin Antalya olduğunu söyleyen Türel, Antalyalı seçmenlere teşekkür etti.
Seçim öncesinde başbakana, hükümete, devlete karşı içeriden ve dışarıdan saldırıların arttığına dikkati çeken Türel, "Buna rağmen aziz milletimiz bu saldırıya göğüs gerdi. AK Partili olmayıp da bize güvenen, destek veren herkese teşekkür ediyorum. Hepiniz fedakarca, azimle inançla çalıştınız. Sizler bayrağı yere düşürmediniz, Antalya belediyesine şanlı Türk bayrağını tekrar çektiniz" dedi.

Türel, geçmişte yaptıkları hizmet yağmurunu sürdüreceklerini belirterek, hep birlikte gece gündüz durmadan çalışacaklarını kaydetti.

Seçimde görev yapanların oy çuvallarının başında uyumadan demokrasiye sahip çıktığını dile getiren Türel, "Sonuçlarda şaibe var dediler ama 23 bin 400 oy farkıyla Antalya'da tekrar bayrağı devraldık. Antalya'nın ne kadar kötü yönetildiğini herkes biliyor. Seçim bitti, rehavete kapılmayalım. Uzun bir maratona girdik. Bu maratonda hep birlikte koşacağız. Hata yaptığımızda bizi siz uyaracaksınız" diye konuştu.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani de partililerin 30 Mart gecesi fedakarca sandıklarda görev yaptığını söyledi.

Samani, Antalya ilçelerinin yüzde 70'ini kazandıklarını hatırlatarak, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA