Sendika Temsilcilerinden Başkan Kocamaz'a Ziyaret

Kamu-Sen'e bağlı 10 sendika temsilcisi, İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Sendika Temsilcilerinden Başkan Kocamaz'a Ziyaret

Ziyarette sendika temsilcileri adına söz alan Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz, Kamu-Sen'e bağlı sendikalar olarak bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Sayın Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. İnşallah Tarsus’ta 20 yıl boyunca yaptığı başarılı hizmetleri İçel’de de hayata geçirir. Bu zorlu süreçte kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Başkan Kocamaz ise sendika temsilcilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gerçekten de zorlu bir süreç bizi bekliyor ancak her zaman söylediğim gibi biz de zor işlerin adamıyız. İçel’de işsizlik önlenemez bir boyuta ulaşmış durumda. Bunun için istihdam yaratıcı projeler ile yatırımcıyı İçel’e çekecek ve iş imkanı yaratacak hizmetlere öncelik vereceğiz" diye konuştu.

Zorlu bir seçim maratonundan sonra ipi göğüslediklerini kaydeden Kocamaz, “Ancak asıl işimiz bundan sonra başlıyor. Zirveye çıktık, fakat burada kalmak önemli. Allah’ın izniyle, yapacağımız çalışmalar sayesinde İçellilerin güvenini boşa çıkartmayacağız" dedi.

Kaynak: İHA