Ak Partili Tanrıverdi'den Soma'ya Ziyaret

AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi 30 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Manisa'nın Soma ilçesine ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Ak Partili Tanrıverdi'den Soma'ya Ziyaret

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat yöneticileri tarafından belediye önünde karşılanan Tanrıverdi, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene’ye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3. Döneminde de seçilmesi üzerinde isminin ve imzasının yer aldığı fotoğrafını hediye etti. Başbakan Erdoğan tarafından bizzat Hasan Ergene’ye ulaştırılmasının istenildiği kaydeden Tanrıverdi, “Hasan kardeşimizin 3. Dönemi. Soma için önemli bilgisi ve projesi olan bir arkadaşımız. Soma’nın önemli temel sorunlarını bugüne kadar çözmüş bundan sonrası için de önemli projeler için çalışacak.” dedi.

“SOMA VE MANİSA SEVDAMIZ BİTMEZ”
Manisa’nın Büyükşehir olmasıyla büyük imkanlara kavuştuğunu kaydeden Tanrıverdi, “İnşallah bu imkanları iyi kullanırlar ve değerlendirirler. Manisa’nın ve Manisalı hemşerilerimizin beklediği projeleri yürütürler. Bizim Soma aşkımız, Soma sevdamız Manisa sevdamız hiçbir zaman tükenmez. Dolayısıyla bugüne kadar Soma deyince nasıl gönül tellerimiz titriyor, yapmamız gereken hizmetlerde geri kalmıyorsak, insanımızı kucaklıyorsak her zaman hizmetinde hizmetkar olarak çalışmışsak aynı şekilde bundan sonrada Soma ve Somalı hemşerilerimiz için daha büyük bir heyecanla sevdayla çalışacağız. Somanın her zaman bizim yanımızda bir farklılığı bir ayrıcalığı söz konusudur. Bu açıdan soma Belediye Başkanımız bugüne kadar bu duygularla buraya hizmet ederken çok güzel bir işbirliğimiz oldu. Bunun neticesinde de Soma’ya önemli eserler kazandırdığımızın inancındayız.” dedi.

“SOMA’YI İHMAL ETMEYİN”
Manisa Büyükşehir Belediyesinin artık MHP’li bir Belediye Başkanı tarafından yönetileceğini kaydeden Tanrıverdi, “Kendisine Soma’yı ihmal etmemesini buradan sesleniyorum. Eğer Soma’yı ihmal edecek olursa Soma yalnız değil, ben Somanın yanındayım. Soma’nın ihtiyaç duyduğu her hizmette merkezi hükümetimizden temin etmek boynumuzun borcu. Arkasında biz varız. Hizmetlerinin yanındayız. Bize ihtiyaç duyduğu her anda Soma’nın hizmetindeyiz.” dedi.

Kaynak: İHA