Gürsu İle Köyleri Arasında Ulaşım Kolaylaşıyor

Bursa'nın Gürsu ilçesi ile köyleri arasında, ulaşım 21 Nisan Pazartesi gününden itibaren kolaylaşıyor.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Şoförler Odası Başkanı Recep Kaya ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Görüşmede 21 Nisan Pazartesi gününden itibaren tüm köylerden ilçe merkezine 07.00 ile 24.00 saatleri arasında saat başı araç kaldırılması kararlaştırıldı.
Gürsu'da yaşayanların her zaman mutlu olmasını istediklerini belirten Cüneyt Yıldız, ilçe merkezi ile köyler arasındaki ulaşımın çözümü noktasında önemli bir adım attıklarını söyledi.

Kendisinin de bir dönem minibüs şoförlüğü yaptığını ifade eden Yıldız, "Gürsu'da öncelikle köylerimizden merkeze ulaşım sorununu çözmemiz gerekiyordu. Bu vesile ile vatandaşlarımızın merkezde alışverişlerini, ihtiyaçlarını rahatça karşılamalarını da sağlamış olacağız" dedi.

Recep Kaya ise ilçe halkına en iyi şekilde hizmet sunmak için var güçleriyle çalıştıklarını ifade ederek, "Biz iyi niyet olan her çalışmanın içinde bulunuruz. 21 Nisan Pazartesi günü itibariyle tüm köylerimizden merkeze ulaşımı kolaylaştıracağız" değerlendirmesine bulundu.

Kaynak: AA