Şırnaklı Öğrenciler Çanakkale'ye Uğurlandı

Şırnak Emniyet Müdürlüğü 30 öğrenciyi Çanakkale'ye gönderdi.

Kalkınma Bakanlığı tarafından desteklenen SODES projesi kapsamında, Şırnak Emniyet Müdürlüğü, çeşitli okullarda okuyan 30 öğrenciyi uçakla 4 günlük Çanakkale gezisine gönderdi.
Geziye katılacak öğrenciler uğurlama öncesi aileleriyle Şırnak Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
Aydoğdu, Çanakkale'yi ilk defa görecek olan Şırnaklı öğrencilere beraberlerinde refakat eden polis memurlarının sözlerini dinlemelerini ve iyi vakit geçirmeleri tavsiyesinde bulundu.
- Ailelere teşekkür
Ailelere çocuklarını kendilerine emanet ettikleri için teşekkür eden Aydoğdu, "Güvenleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Gözleri hiç arkada kalmasın. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Kendi çocuklarımız gibi onları götürüp getireceğiz" dedi.

Aydoğdu, çeşitli hediyeler verdiği öğrencileri daha sonra Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na uğurladı.
Çanakkale'yi görmenin ve uçağa ilk defa binmenin heyecanını yaşayan öğrencilerden Volkan Durmaz, ilk kez Şırnak dışına çıkacağı için mutlu olduğunu söyledi.

Berivan Beter ise geziden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "İlk defa uçağa bineceğim. Bizi götürenlere teşekkür ediyorum. Çanakkale'yi gezip göreceğiz" diye konuştu.

Gülsedef Aytemir de Çanakkale şehitliğini ve denizi görmenin kendisi için heyecan verici olduğunu belirtti.

Şırnaklı öğrenciler polislerin refakatinde 4 günlük gezide, Çanakkale Şehitliği ziyaretinin yanında kentin tarihi, turistik yerlerini gezecek.
Kaynak: AA