'Seçim Sonuçlarından Tüm Partiler Ders Çıkarmalı”

Samsun Gelişim Merkezi Derneği (SAGEM) Başkanı Kürşat Gündoğdu, "Seçim sonuçlarından iktidar partisi başta olmak üzere tüm partiler ders çıkarmalıdır” dedi.

'Seçim Sonuçlarından Tüm Partiler Ders Çıkarmalı”

30 Mart 2014 mahalli idareler seçimini değerlendiren SAGEM Başkanı Kürşat Gündoğdu, yapılan yerel seçimlerin genel seçim havasında geçtiğini söyledi.

Bu seçimlerde çıkan sonuçların halkın özgür iradesiyle belirlendiğini ifade eden Kürşat Gündoğdu, “Bu sonuçlardan iktidar partisi başta olmak üzere, ana muhalefet ve muhalefet partilerinin ders çıkarması gerekmektedir. Toplum mühendislerinin, iç ve dış mihrakların Türkiye’yi yeniden dizayn etme çabaları boşa çıkmıştır. Milletin iradesi tecelli etmiştir. Burada ülkemiz başta olmak üzere, milletimiz ve demokrasi kazanmıştır. Bizim için devlet her şeyden önce gelir. Devletin kılcal damarlarına kadar sızmış olan bu paralel yapıdan kurtulmamız için herkesin siyasi görüşünü bir kenara bırakarak Türkiye’nin geleceği ve devletimizin bekası için topyekun mücadele etmesi gerekmektedir. Yapılan yerel seçimlerde bunun ilk adımı atılmış olmakla birlikte devamını yine milletimizin iradesi ortaya koyacaktır. Milletimiz dün nasıl askeri vesayetlere nasıl karşı durmuşsa, bugün de siyaset dışı vesayetlere karşı özgür iradesini sandığa yansıtmıştır. Milletimiz ülkenin ekonomik, sosyal ve kültürel kazanımlarını ve istikrarını sürdürmeden yana tavır koymuştur" diye konuştu.

Kaynak: İHA