Altepe Orhangazi’de Büyük Sevgiyle Karşılandı

Yerel seçim sonuçları netleştikten bir gün sonra Orhangazi’yi ziyaret eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Milletvekili İsmail Aydın, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve partililerle birlikte çarşı turu yaptı.

Altepe Orhangazi’de Büyük Sevgiyle Karşılandı
Altepe ve beraberindekiler için sık sık “Orhangazi sizinle gurur duyuyor” sloganları atıldı.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Orhangazi’ye geldi. Altepe’yi parti binası girişinde Milletvekili İsmail Aydın, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya ve partililer karşıladı. Beraberindeki kalabalık heyetle birlikte Yalova Caddesi ve Mustafa Kemalpaşa Caddesi üzerinde tur atan Altepe, Orhangazililerin büyük sevgisiyle karşılaştı.

Orhangazi turu sonrasında parti binası önünde bir açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Orhangazi’nin büyükşehir ile gelişeceğini, kapı kapı, çarşı pazar gezerek anlattıklarına dikkat çekerek, “Orhangazi 30 Mart’ta en güzel kararı verdi. Orhangazi ve Bursa için hayırlı uğurlu olsun diyoruz. Neşet Çağlayan büyük bir oy farkı ile sürpriz yaptı, çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Orhangazi AK Parti yönetim kurulu üyeleri belediye meclis üyesi adaylarına ve bütün emeği geçenlere de teşekkür ederim. Orhangazi AK Parti teşkilatının çalışmalarına teveccüh eden ilçe sakinlerine de teşekkür ederim. İnşallah bizlerde Orhangazililerin beklentilerini boşa çıkarmayacağız. Orhangazi’nin kırsal alanından sahil alanına kadar her yere hizmet yağacak ve Orhangazi mutlu olacak” dedi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan da açıklamasında, seçim zaferinden sonra Altepe’yle halkı selamlamaktan büyük keyif duyduklarını ifade ederek, “İnşallah kendisinin her platformda desteğini yanımızda hissederek Orhangazi’nin taleplerini ve beklentilerini yerine getirerek beraber imza atacağız. Yarından itibaren bu hizmetlere bismillah demek suretiyle de büyükşehrin farkını da Orhangazi’de hissettireceğiz. Orhangazi halı da çok yakında AK belediyeciliği derinden hissedecek. Orhangazi’nin gelecekte çok güzel günleri olacak. Bu güzel günleri mimar etmekte yaşatmakta bizlerin boynunun borcu, büyükşehir belediye başkanımıza bizi ziyaret ettiği için yakın ilgi gösterdiği için teşekkür ederim. İnşallah kendisinde ki Orhangazi sevdasını hizmetlerle göstermesini ümit ediyoruz” diye konuştu.

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ise, Orhangazi’yi ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’ye teşekkür ederek, “Seçim meydanlarında sürekli söylediğimiz bir şey var. Sürekli aramızda olun. Seçimin ertesi günü büyükşehir belediye başkanımız yollara düştü vatandaşlarımıza teşekkür ediyor. Seçmende AK Parti’ye çok yoğun bir teveccüh vardı. Bu teveccühümüze karşı inşallah Orhangazi’mize Bursa’mıza hizmet yağdıracağız. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA