Didim’de Başkan Atabay, Seçim Zaferini Partililerle Kutladı

CHP’den Didim Belediye başkanlığını kazanan A.

Didim’de Başkan Atabay, Seçim Zaferini Partililerle Kutladı
Deniz Atabay seçim bürosunda partililerle seçim zaferini kutladı

Pazar günü yapılan yerel seçimlerde rakiplerini geride bırakarak CHP’den Didim Belediye başkanlığını kazanan A.Deniz Atabay seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından seçim bürosu önünde partililerle seçim zaferini kutladı. ‘İşte başkan işte CHP’ “İşte Didim İşte Başkan” “Didim’i fayda Atabay’da” sloganlarının atıldığı seçim zafer coşkusuna partililerde büyük ilgi gösterdi.

“Bu mücadelenin sonunu zaferle noktaladık. Hepimize kutlu olsun.”diyen Başkan Atabay ‘İşte başkan işte CHP’ sloganları altında konuşmasını şu sözlerle devam etti; “Ben bu süreç içerisinde nerede konuşma yaparsam yapayım, ne kadar zor anlardan geçmiş olsak ta dahi, hiçbir şekilde hiçbir yerde tutamayacağım bir sözü vermedim. Ama bunu biliyorsunuz bilmediğiniz bir şey var; sizlere danışmadan sizlerden izin almadan bir söz verdim. Önemli bir yere söz verdim ama sizlere güveniyorum. Onun için verdim. Kendime güveniyorum onun için verdim. Beraber olduğumuz zaman bu sözü tutacağımızı bildiğimiz için verdim. Sayın Genel Başkanımıza biz seçimi alacağız dedim. Sizin adınıza söyledim, söz verdim. Şimdi sizlerle beraber o sözü tutmanın vermiş olduğu güvenle huzurla onurla sizlere açıklıyorum. Evet söz verdim ve beraber bu sözü tuttuk. Helal olsun bize helal olsun helal olsun hepimize” dedi.

“ANNESİNİN ELİNİ ÖPTÜ; PARTİLİLERE TEŞEKKÜR ETTİ”
Başkan Atabay konuşmasında annesine teşekkür edip, elinden öperken “Bu görev bana verildiğinde anneme sordum dedim ki ‘bu görevi kabul edeyim mi?’hiç tereddütsüz siyaseti hiç sevmemesine rağmen, bana dedi ki ‘oğlum kabul etti; çünkü inanıyorum Didim için yapacağın çok şey var. Sana güveniyorum.’dedi ve ben ondan aldığım bu kuvvetle bu görevi kabul ettim. Sizlerin huzurunda kendisinin önünden saygıyla eğiliyorum. Bu göreve aldığımda annem, eşim, ailem kız kardeşim hepsi burada bana burada destek oldular teşekkür ediyorum. Benimle burada çalışan meclis üyesi arkadaşlarıma, sevgili ilçe başkanıma teşekkürü bir borç biliyorum. Biz bir ekibiz, Ben tek başıma bir hiçim biz bir ekibiz. Sizler olmazsanız o zaman biz hepimiz hiçiz, esas olan sizsiniz siz. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

“BİZ 65 BİN KİŞİLİK BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Başkan Atabay, Didim’in Belediye Başkanı olacağını ve herkese eşit mesafede hizmet edeceklerini kaydederek, “Evet görev şimdi başlıyor, esas olarak şimdi başlıyor. Tabii ki resmi görevi almadan bir takım iddialı sözler söylemenin çokta yakışığı kalmaz. Ben bu sonucun değişmeyeceğini düşünerek şunu söylüyorum. Biz CHP’liler olarak bu seçimi kazandık. Bunun kazanılmasında ekip arkadaşlarımın, basının, sizlerin hele hele hırsla azimle çalışmaya başlayan kadın kollarımızın geleceğimizin teminatı gençlerimiz, sabahlara kadar çalışan gençlerimiz kazandı. Görev bundan sonra başlıyor; Bir siz bana şunu unutturmayacaksınız; CHP kadrosundan seçilerek belediye başkanı oldum ama ben sizlerin oyuyla Didim’in Belediye Başkanı oldum. Herkesin tüm partililerin herkesin ben Didimliyim diye, ülkemin hangi köşesinden gelmişse gelsin nereden gelirse gelsin herkesin belediye başkanı olmaya söz veriyorum. Biz 65 bin kişilik büyük bir aileyiz. Hepimiz burada sevgi içerisinde olacağız. Herkes eşit mesafede olacağız. bunun dışındaki bir şeyi ben kabul etmiyorum. Böyle bir hata işlersek te yaka burada; bu sizin asla buna müsaade etmeyin. Verdiğimiz her sözü yerine getireceğiz. Bizim öbür ilçelerden farkımız yok fazlamız var çünkü biz Didimliyiz. Yapamadığımız bir şey olursa bunu size açıkça söyleyeceğiz açıkça anlatacağız. Sebepleri bileceksiniz neden yapamadık diye; Sevgili Cumhuriyet Halk Partililer Didim’i güneşe bakan bir çiçek tarlasına çevireceğiz. Sevgiye beslenen bir çiçek tarlası olacak; inanın herkesin yüzü gülecek” dedi.

Konuşmanın ardından seçim bürosu önünde havai fişekler patlatıldı

Kaynak: İHA