Atatürk Üniversitesinde Öğrenim Gören Oltulu Öğrenciler, Birlik ve Beraberlik Gecesinde Bir Araya Geldi

Erzurum’da Atatürk Üniversitesinde öğrenim gören Oltulu öğrenciler, Oltu Öğrenci Derneği tarafından düzenlenen Birlik ve Beraberlik Gecesinde bir araya gelerek, gönüllerince halay çekerek eğlendiler.

Atatürk Üniversitesinde Öğrenim Gören Oltulu Öğrenciler, Birlik ve Beraberlik Gecesinde Bir Araya Geldi

Oltu Öğrenci Derneği tarafından bu sene 3’ncüsü düzenlenen Birlik ve Beraberlik Gecesi, Yakut Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Geceye çok sayıda Oltulu üniversite öğrencisi katıldı.

Dernek Başkanı Uğur Eker, Oltulu öğrencileri Birlik ve Beraberlik Gecesinde bir araya getirmekten mutlu olduklarını ifade ederek, “Nezih bir ortam amaçlı açmış olduğumuz derneğimiz sadece Oltu öğrencilerine değil tüm Atatürk Üniversitesi öğrencilerine hizmet vermek için açılmıştır. Derneğimizin faaliyetleri arasında müzikal aletler kursu, turnuvalar, geziler, kişisel gelişim seminerleri, piknik, mevsimsel aktiviteler ve çeşitli eğlence organizasyonları yer almaktadır. Bu faaliyetlerden dernek üyelerimiz faydalanmaktadır. Üye olmak isteyen arkadaşlarımızı da beliyoruz.” dedi.

Halayların çekildiği, öğrencilerin bol bol eğlendiği gecenin organizasyonuna emek ve destekte bulunan Oltu esnafını da Dernek Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, tarafından teşekkür edildi.
Kaynak: İHA