-akp Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir'in Ziyaretleri

AK Parti Amasya Milletvekili Avni Erdemir, Suluova ilçesinde ççeşitli ziyaretlerde bulundu.

Erdemir, ziyaret kapsamında Suluova Akdağ Köyleri ve Köylüleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde gerçekleştirilen dernek toplantısına katıldı.

Akdağlılar Derneği üyelerinin her zaman ülkesine ve başbakanına sahip çıktığını belirten Erdemir, " Derneğin çalışmalarını yakından takip ediyorum ve başarılı buluyorum. Bölgenin birlik ve beraberliğine her zaman katkılarda bulunma gayretinde olunması da bizi mutlu ediyor. Ayrıca kültürümüzü canlı tutma adına çok önemli görevler yapıyorlar. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti iktidarında Suluova'ya çok önemli yatırım ve hizmetler yapıldığını anlatan Erdemir; "Suluova şeker fabrikası, kömür ocakları ile tarım ve hayvancılık alanları üzerine göç alıp büyümüş bir bölgemizdir. AK Parti iktidarı döneminde ilçemize çok önemli yatırım ve hizmetler yapıldı. Suluova Organize Sanayi Bölgesi'ne yeni yapılacak yatırımlarla önümüzdeki 5 yıl içinde birçok istihdam alanları kurulacak. Nüfus daha da artıp bölgemizin de ekonomisini ve de gelişimi hızla artacaktır. Suluova'mızın yeri ve stratejik konumu gelişmeye çok uygun. Bunu iyi değerlendirelim. Bu heyecanı sizde görüyorum bizde heyecanlıyız. Birlikte bunları başaralım" diye konuştu.



Kaynak: AA