Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, Kadın Adaylarla Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İzmirli kadınlarının, AK Parti'nin kadın meclis üyeleriyle birlikte İzmir'i yönetme ve modern, gelişmiş, kadın dostu, marka şehir olma noktasında hızla ilerleyen bir ekip oluşturacağına inandığını söyledi.

Hotar, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığınca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinlikle AK Parti'li kadın belediye meclis üyesi adaylarıyla bir araya geldi.
Etkinlikte yaptığı konuşmada, tüm kadınların gününü kutladığını ifade eden Hotar, yerel seçimlerin, şehirlerin kaderini belirleme açısından büyük önem taşıdığını dile getirdi.
Hotar, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde her yörenin, şehir idaresini hangi başkan ve ekibine bırakacağının kararını vererek, gelecek 5 yıl için şehrin kaderini belirleyeceğine işaret etti. Hotar, "AK Parti meclis üyesi adayları, laf değil, icraat üretmede, İzmir'in sorunlarına hızlı ve kalıcı çözümler getirme noktasında son derece donanımlı. İzmirli kadınlarının AK Parti'nin kadın meclis üyeleriyle birlikte İzmir'i yönetme ve modern, gelişmiş, kadın dostu, marka şehir olma noktasında hızla ilerleyen bir ekip oluşturacağına inanıyorum" diye konuştu.

Etkinliğe, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, AK Parti Konak Belediye Başkan adayı İlknur Denizli, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay da katıldı.

Kaynak: AA