Döşemealtı Belediyesinden Kültür Gezisi

Döşemealtı Belediyesi, ilçeye yaptığı yatırım ve hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyecilik alanında da vatandaşların her türlü isteğinde yanında oluyor.

Döşemealtı Belediyesinden Kültür Gezisi
İlçeye bağlı Dağbeli ve Bademağacı’nda yaşayan vatandaşların talebi üzerine Döşemealtı Belediyesi iki gün süren bir Kültür Gezisi düzenledi

İSTANBUL’A KÜLTÜR GEZİSİ
İstanbul’a yapılan cami ve tarihi yerlere yapılacak ziyaretleri kapsayan Kültür Gezisi’ne Dağbeli ve Bademağacı’nda yaşayan 300 vatandaş katıldı.

Cuma akşamı Dağbeli ve Bademağacı’ndan beş otobüsle hareket eden vatandaşları Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun uğurladı. Belediye yönetimi olarak insan odaklı hizmet ve sosyal belediyecilik ilkesinden asla taviz vermediklerini belirten Nurettin Tursun, şöyle konuştu: “Vatandaşımız bizden ne istediyse her şeyi yerine getiriyoruz. Hemşehrilerimiz bize böyle bir gezi talebiyle geldi ve hiç düşünmeden kabul ettik. Çünkü bu sosyal belediyeciliğin bir alanı. Hizmet yalnızca yol ve park yapmak değildir. Bu da belediyeciliğin görevlerinden ve önemli hizmetlerinden biridir.”
Vatandaşlar da, yıllardır çok istedikleri bu geziyi Başkan Nurettin Tursun’un sayesinde yaptıklarını belirterek Tursun’a teşekkür ettiler.
Kaynak: İHA