Chp’li Heyetten Mhp’ye Taziye Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz ve Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Teşkilatı'na taziye ziyaretinden bulundu.


Esenyurt’ta MHP’nin seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda Cengiz Akyıldız isabet eden kurşunla hayatını kaybetmiş, 6 partili de yaralanmıştı. CHP Afyonkarahisar İl ve Merkez İlçe teşkilatları ile Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Ecer’den oluşan heyet, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan’ı ziyaret ederek taziyede bulundu. CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, yaşanmasını hiç arzu etmedikleri çirkin saldırı sonucu bir vatan evladının hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Gayrimeşru olaylarla milleti sindirmeye çalışanların, kaos ortamından nemalanmaya çalışanların emellerine ulaşamayacaklarının altını çizen Görgöz, “Siyasi rakibimiz olan ancak ebedi refikimiz MHP camiasına ve Akyıldız ailesine başsağlığı diliyoruz” dedi.

MHP İl Başkanı Aziz Aslan ise, "Bizim hareketimiz dinamik bir hareket ancak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin açıklamaları var, dikkate alınması gereken önemli ifadeler. Bahçeli, ‘Mensuplarımız çözümü sokakta aramayacaklar. Sokaklar yerine meydanlarda ve sandıklarda olacaklar’ ifadesi şimdiye kadar da devlet ve millet hayrına olan icraatın, parti menfaatinden önce geldiğini göstermiştir. İdealist partilerin insanları çile çekerek bugünlere gelmişlerdir, sadece MHP değil. Ayrımcılığı artırarak bu ayrımcılıktan medet uman insanlar tarihte de olmuştur, bundan sonra da olacaktır ama biz bu tür davranışlara fırsat vermeyeceğimizi her platformda söylüyoruz. Bu davranışlara vereceğimiz cevap önümüzdeki yerel seçimler olacaktır” diye konuştu

Kaynak: İHA