Alıcık, Şehiriçi Şoförleri İle Buluştu

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli’de faaliyet gösteren şehiriçi minibüs şoförleri ile bir araya gelerek sohbet etti sorunlarını dinledi.

Alıcık, Şehiriçi Şoförleri İle Buluştu

Şehir içi minibüslerinin toplanma yerine giderek, Şehir içi Birlik Başkanı Tayfun Atik ve şehir içi minibüs şoförleri ile biraya gelen Haluk Alıcık, minibüs şoförleri ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. Çalışma düzenlerini bu güne kadar nasıl getirdiler ise bundan sonra da aynı düzen ve itina ile yapmalarını isteyen Başkan Alıcık, şoförlerin yaptıkları işin çok zor ve sorumluluk gerektiren bir iş olduğunu hatırlatarak, belediye olarak bugüne kadar nasıl sorunlarına çözüm getirildiyse bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğini ifade etti.

Şoförlere, Belediye Başkanı seçildiğinden itibaren Nazilli’de gerçekleştirmiş olduğu proje ve hizmetlerden de bahseden Başkan Alıcık, “2009 yerel seçimlerinde söz verdiğimiz her projeyi hayata geçirmiş olmanın mutluğunu yaşıyoruz ve hatta Nazilli merkez ve köylerinde şeçim vaatlerim arasında yer almayan birçok hizmeti de yaptık. Bunun yanın da devam eden projelerimizde var. Biz Nazilli’yi Karşılıksız seviyoruz sloganı ile yola çıkmıştık aynı şekilde karşılık beklemeden hizmet üretmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de Allah nasip ederse hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bizim hizmetlerimizde topluma, doğaya, saygı var. Nazilli’yi en iyiye en güzele ulaştırmak var” dedi.

Şehiriçi Birlik Başkanı ve şoförleri ise Başkan Alıcık’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Nazilli’de hayata geçirdiği tüm hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Alıcık’ın gelecek dönem için hazırladığı projelerini de beğeni ile karşıladıklarını dile getiren şoförler, Alıcık’a seçimde başarı dileklerinde bulundular.
Kaynak: İHA