Muş Yaşam Merkezi Açıldı

Muş'ta işyeri açılışında konuşan Vali Vekili Haluk Çakmak, "Yeni tesislerin ve yatırımların gelmesini bekliyoruz. Bu tür yatırımlarla Muş'un gelişiminin hızlı bir şekilde olmasını diliyoruz" dedi.

PTT Caddesi üzerinde spa, masaj salonu, sauna, düğün salonu gibi işyerlerinin bulunduğu Muş Yaşam Merkezi, Vali Vekili Haluk Çakmak'ın katıldığı törenle açılışı şapıldı.
Açılışta kısa bir konuşma yapan Çakmak, illerin kalkınmaları için büyük yatırımların olması gerektiğini belirterek, açılışı yapılan tesisin diğer yatırımcılara örnek olması gerektiğini ifade etti.

Çakmak, "Burada çok cesur bir yatırım yapılmış. Çünkü Muş'ta bunun hiçbir örneği yok. Dolayısıyla da kar ve zarar analizi yeterince yapılamadan böyle bir yatırım yapılmış. Bu riski alan, böyle bir yatırımı Muş'a getiren bu cesur yatırımcılarımızı tebrik ediyorum. İnşallah bu yatırım burada ilk olur ama tek olmaz. Yeni tesislerin ve yatırımların gelmesini bekliyoruz. Bu tür yatırımlarla Muş'un gelişiminin hızlı bir şekilde olmasını diliyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Necmettin Dede ise, konuşmasında Muş'un kabuğunu kırmaya başladığını belirterek, kent merkezinin yakın köylerin de belediye hudutları içerisine girmesiyle 100 bini aşacağını söyledi.

8 milyon lira harcama yaptıklarını ifade eden Muş Yaşam Merkezi işletme sahibi İsmail Yılmaz da, tesisten ilk etapta erkeklerin faydalanacağını, kadınlar için ise daha sonra hizmet edeceklerini belirtti.

Konuşmalar sonrası tesisin açılışı yapan Vali Vekili Çakmak ile davetleriler, tesisi gezerek Yılmaz'dan bilgi aldı.
Açılışa, Vali Yardımcısı Fatih Demir, İl Müftüsü Recep Uzun, kamu kurum amirleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: AA