Ak Parti Zonguldak Milletvekili Candan Açıklaması

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, "Bölgemize zarar vermeyen bir endüstrileşmeyle yeşilimizi ve mavimizi koruyarak çalışıyoruz" dedi.

Candan, partisinin Çaycuma İlçe Başkanlığınca düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, AK Parti Zonguldak milletvekilleri olarak verdikleri sözleri tutacaklarını ve Filyos Projesini partilerinin iktidarında hayata geçireceklerini söyledi.

Filyos projesiyle ilgili çarpık yapılaşmaya ve endüstriyel anlamda yeşili bozmaya karşı gerekli önlemleri aldıklarını ifade eden Candan, şöyle konuştu:
"Şimdiye kadar Çaycuma için bir çok dilek söylendi. 2011 seçimlerinde köy gezilerimiz sırasında hep 'Ben Filyos projesiyle doğdum ama bu sefer olacak' dedi.

Biz AK Parti olarak verdiğimiz sözü tutarız. Burası bir endüstri bölgesi olacak. Ama burası öncesinde bir yeşil vadiydi. Ben bir akademisyenim, öğretim görevlisiyim ve buranın çocuğuyum. Burayı toz toprak içinde bırakacak bir endüstrileşmeye izin veremem. Bölgemize zarar vermeyen bir endüstrileşmeyle yeşilimizi ve mavimizi koruyarak çalışıyoruz. Bundan emin olabilirsiniz. 30 Mart bizim için bir milat olacaktır. Bu zamana kadar verilen desteğin daha fazlasını istiyoruz."
Kaynak: AA