Ak Parti Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti Sivas İl Başkanı Ziya Şahin ve Sivas Belediye Başkan adayı Sami Aydın, belediye meclisi ve İl genel meclisi aday adayları ile düzenlenen programda bir araya geldi.

Ak Parti Belediye ve İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylarıyla Bir Araya Geldi

Programda konuşan İl Başkanı Ziya Şahin, AK Parti'ye teveccühün had safhada olduğunu belirterek, "Bu hem müracaatlardan, hem de katıldığımız programlarda aldığımız izlenimlerden belli. Partilerin gönüllüsü, topluluğu ne kadar fazla olursa sandıkta ki yansıması da o kadar fazla olmaktadır. AK Parti Türkiye'nin en büyük partisi. İktidar ve dünyanın gözünün üzerinde olduğu bir parti hep beraber 30 Mart sürecini yaşamaktayız. Sizler, 'Ben de bu işte vardım' dediniz. Müracaat ettiniz ve elinizi taşın altına koydunuz. Bu süreci birlikte yaşıyoruz. Birçok arkadaşımızı programlarda görmekteyim. Beraberce yürümekteyiz" dedi.

Belediye meclisinin 37 asil 37 yedek, il genel meclisinin 7 asil ve 7 yedekten oluştuğunu hatırlatan Şahin, "Bizde her ikisi için toplam müracaat sayısı 190. Herkese yer verme imkanı yok. Ben şundan eminim ki listede yer alsın ya da almasın hepimiz hep beraberce yürüyeceğiz. Bizde usul böyle yönetimimizde de asil ya da yedek ayrımı olmadan herkes üzerine düşen görevi yapmakta" diye konuştu.

Sivas Belediye Başkan Adayı Sami Aydın ise yaptığı konuşmada müracaat yapan kişilerin hepsinin birbirinden nitelikli, vasıflı ve Sivas'ın önemli simalarının olduğunu söyleyerek, "Bu bizler ve partimiz adına elbette gurur. Böyle bir sorumluluğu almak için yola çıktığınız için hepinizi tebrik ediyorum, kutluyorum" dedi.

Belediye meclisi üyelerine çeşitli görevler verileceğini söyleyen Aydın, "Bu dönem ki belediye meclis üyelerimiz yedekler de dahil sadece toplantıdan toplantıya görev yapmayacaklar. Her birine mahalle sorumlulukları vereceğiz. Oraların sorunlarını sıkıntılarını her şeyini o arkadaşlar takip ederek koordinasyonlarını sağlayacak ve biz 65 mahallemize de en verimli, en mükemmel hizmetleri onların performanslarıyla ortaya koyacağız.” ifadelerini kullandı.

Programa AK Parti Sivas İl Kadın Kolları Başkanı Şadiye Öztürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Toraman ve Merkez İlçe Başkanı İsmail Çapraz da katıldı.

Kaynak: İHA