Fatih Projesi Kapsamında T.t.nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesinde Tablet Dağıtım Töreni Yapıldı

Erzurum’da Fatih projesi kapsamında Türk Telekom Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesinde tablet dağıtım töreni yapıldı.

Fatih Projesi Kapsamında T.t.nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesinde Tablet Dağıtım Töreni Yapıldı

Fatih projesi kapsamında Türk Telekom Nurettin Topçu Sosyal Bilimler Lisesinde yapılan törene Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Vali Yardımcısı Abdurrahman İçyer, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ve çok sayıda idare amirinin katılımıyla gerçekleşti.

Akıllı tahta ve tablet hakkında İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Bilge kısa bir bilgilendirme konuşması yaptıktan sonra öğrencilere tablet dağıtımı Vali Dr. Ahmet Altıparmak ve beraberindeki kurum idare amirleri tarafından yapıldı.

Erzurum’da Fatih Projesi kapsamında 54 okulda etkileşimli tahta kurulumu gerçekleştirilmiş. Toplamda bin 139 adet etkileşimli tahta kurulum çalışmaları bitirilmiş. İldeki iki okulda öğretmen ve öğrencilere toplam 253 tablet dağıtımı yapılacak, geri kalan 50 okulda öğretmen ve öğrencilere 20 şubat 2014 tarihinden itibaren yaklaşık 3 bin 400 adet tablet dağıtımı yapılacak.
Kaynak: İHA