Didim’de Berberler ve Kuaförler Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Meslek Komiteleri, düzenlenen dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.

Didim’de Berberler ve Kuaförler Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Meslek Komiteleri Dayanışma kahvaltısında bir araya geldi. İlki ‘Berber ve kuaförlere’ yönelik olarak; Gönül Bahçesi’nde düzenlenen kahvaltıya; Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ve oda yönetim kurulu üyeleri, Didim Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Şakir Şahan ve ilçede faaliyet gösteren berber ve kuaförler katılım sağladı.

Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu, Oda yönetim kurulunda yapılan görüşmeye göre ilçede faaliyet gösteren meslek grupları ile bu tür etkinliklerde bir araya geleceklerini belirtti.

Bu tip etkinlikler ile meslekiçi kaynaşma ve esnafın sorununu oda yönetimi olarak daha yakından izleme ve çözüm seçeneklerini birlikte oluşturmayı hedeflediklerini belirten Pektaşoğlu, ‘Esnaf ve Sanatkârlar Odamız kökeni ahiliğe kadar dayanan güçlü bir örgütlenme ve üretimin iş gücünün temsil edildiği bir noktadır. Bu bağlamda üyelerimiz ile birlikte odamızın daha güçlü ilerlemesi ve esnafımızın taleplerinin güç kazanması adına benzer etkinlikler gerçekleştireceğiz” dedi.

Açık havada yapılan kahvaltıya katılan esnaflar, karşılıklı sohbet ederek Oda Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile talep ve düşüncelerini paylaştı.
Kaynak: İHA