Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneğinden Sevgi ve Dayanışma Kahvaltısı

Zonguldak Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği sevgi ve dayanışma gününde bir araya gelerek bir kahvaltı düzenledi.

Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneğinden Sevgi ve Dayanışma Kahvaltısı

Camlı Köşkte düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Zonguldak Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği üyelerinin yanı sıra. Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Zonguldak İl Başkanı Halil Furat, CHP Merkez İlçe Başkanı Cemal Şahin, CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Ali Aslankılıç, CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Hakkı Yayalar ve davetliler katıldı.

Kahvaltıda bir konuşma yapan Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Yayla yaptığı açıklamada birlik ve beraberliğin önemine değinirken şunları söyledi:
“Sevgi ve dayanışma günü etkinliğimize hoş geldiniz. Yaşamın olduğu yerde dertte vardır, sorunda vardır, elbette sevgide vardır. Dileğimiz sevginin egemen olduğu bir dünyadır. Bu yolda karınca kararınca katkı sunmak adına gücümüz yettiğince mücadele veriyoruz. Biliyoruz ki sevginin, kardeşliğin, dostluğun dayanışmanın çözemeyeceği sorun yoktur. Sevgiler paylaşıldıkça büyür. Bu doğrular ap açık ortada iken kısacık ömürde kin, nefret, şiddet niye? Kötülükler neden yapılır? İnsanlar bu dünyayı neden çekilmez hale getirir. Neden huzur, mutluluk, dayanışma içinde yaşamıyoruz? İşte bunları sakince düşündüğümüzde çoğu şeylerin ne kadar yanlış yapıldığının bir kez daha farkına varabiliyoruz. Bu gün sizlerle birlikteyiz. Bütün yanlışları, kötülükleri kirlilikleri reddediyoruz. Bunları yapanları alet olanları kınıyoruz. El ele sevgi, saygı, dayanışma içinde bir yaşam istiyoruz. Yeter ki biraz hoşgörülü, biraz duyarlı olalım.sevmeyi, sevilmeyi bilelim. Yeter ki adil olarak paylaşmayı başaralım. İnsansız, dostsuz, sevgisiz dünya neye yarar ki?
Bu duygu ve düşünceler ile bizleri yalnız bırakmadığınız ve desteğiniz için sizlere derneğim adına teşekkür ediyorum.”
Kaynak: İHA