Bir Okul Daha Çok Amaçlı Spor Salonuna Kavuştu

Şanlıurfa’daki Cumhuriyet İlkokuluna SODES desteğiyle yapılan çok amaçlı spor salonunun açılışı gerçekleştirildi.


Spor salonunun açılışına Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Milli Eğitim Şube Müdürü, İl Proje Ofisi Yetkilileri ile öğretmen ve veliler katıldı.

Açılışı gerçekleştiren Vali Vekili Ramazan Seçilmiş ve beraberindekiler, salondaki ilk etkinliğe katılmak üzere salona geçtiler. Salonun eski ve yeni hallerinin gösterildiği slaytın izlenmesinin ardından konuşma yapan Seçilmiş, Şanlıurfa genelinde okullara yönelik ciddi yatırım ve çalışmalar yapıldığının altını çizerek, Cumhuriyet İlkokulunun salon sorununu çözdüğünü ifade etti.

SODES sayesinde beş okula daha bu şekilde çok amaçlı salon kazandıracaklarını sözlerine ekleyen Seçilmiş, “Bu salonlar sadece öğrencilerimizin değil okul aile birliklerimizin de toplantılarını yapabilecekleri mekanlar haline geldi” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise, “Böyle güzel ve nezih bir salonda olmaktan çok mutluyum, emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Artık eğitim kurumlarımız, dört duvardan ibaret değiller, okullarımızın sportif ve kültürel donatılar ile kurulmuş bir hale geldiği dönemi yaşıyoruz ve bu anlamda bugün burada çok amaçlı salonumuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Burada emeği geçenlere başta Sayın Valimiz Ramazan Seçilmiş başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler sergilendi. Programın sonunda Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci tarafından Vali Vekili Ramazan Seçilmiş’e eğitime verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
Kaynak: İHA