Finike İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

Finike'de ilçe idare şube başkanları toplantısı, Kaymakam Mesut Yakuta başkanlığında gerçekleştirildi.

Finike Ziraat Odası toplantı salonunda yapılan toplantıya, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Adem Çolak, Emniyet Müdürü Volkan Bozdemir, TCSG 104 Bot Komutanı Üsteğmen Aytaç Bayırlı, Sahilkent Belediye Başkanı Ömer Çırpar, Turunçova Belediye Başkanı Mehmet Salur ve daire amirleri katıldı.

Toplantıda konuşan Finike Kaymakamı Mesut Yakuta, devletin vatandaşına hesap vermesinin önemli olduğunu belirterek, "Devletimiz insan odaklı olmalıdır. Vatandaşın sorununu, kendi sorunumuz gibi görmeliyiz. Empati yapmalıyız" dedi.

Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiğini belirten Yakuta, özellikle seçim döneminde tüm kamu görevlilerinin dikkatli olmaları ve tarafsızlıklarını korumaları gerektiğini kaydetti.

Finike'nin sürekli maden ve taş ocaklarıyla gündeme gelmesinin kendisini rahatsız ettiğini vurgulayan Yakuta, bu konuda denetimlerin sürekli yapıldığını söyledi.

Kaymakam Yakuta'nın konuşmasının ardından kurum amirleri de sırasıyla kurumlarıyla ile ilgili sorunlar ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Kaynak: AA