Arbede Sırasında Asansörün Boşluğuna Düştü

İçel’de ameliyat olan ağabeyini ziyarete gelen hasta yakını, kendisini içeriye almak istemeyen güvenlikçilerle yaşadığı arbede sırasında aniden kapısı açılan asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı.

Arbede Sırasında Asansörün Boşluğuna Düştü

İddiaya göre, kendisi de güvenlik elemanı olduğu ileri sürülen Yılmaz Öcal (30), geçirdiği bir rahatsızlık sonucu ameliyat olan ağabeyi Ramazan Öcal'ı ziyaret etmek için hastaneye geldi. Bu sırada telefonla görüştüğü hastanedeki yakınları, gelirken kendilerine yemek getirmesini istedi. Aldığı yemek poşetleriyle ağabeyinin yattığı 3. kattaki yoğun bakım ünitesine çıkan Öcal, hastanenin güvenlik elemanları tarafından elindeki yemek poşetleriyle servise alınmak istenmedi. Bunun üzerine Öcal ile hastane güvenlik elamanları arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası devam eden arbede sırasında Yılmaz Öcal, asansörün kapısının aniden açılmasıyla 3. kattan yere düştü. Asansör boşluğunun zeminindeki demir rayların üzerine düşerek ağır yaralanan Öcal'ı kurtarmak için itfaiye ekiplerinden yardım istenildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, önce birinci kattaki asansörün kapısını açarak merdivenle yaralıya ulaşmaya çalıştı. Bu sırada zemin kattaki asansörün kapısını güçlükle açan görevliler, yaralıyı bulunduğu yerden çıkardı.

Sedyeye alınarak acil servise götürülen Yılmaz Öcal, daha sonra aynı hastanede ameliyata alındı. Bu arada Öcal'ın annesi ve yakınları, olaydan dolayı hastanenin güvenlik görevlilerine tepki gösterdi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA