Kiraz Mevsimi son bölümde Derin Öykü'yü nereye kaçırdı?

Dün akşam Kiraz Mevsimi soluksuz izlendi. Kiraz Mevsimi son bölümde Derin ile ilgili gerçekler herkeste soğuk duş etkisi yaptı. Peki Kiraz Mevsimi'nde Derin'in Öykü takıntısı ne zaman başladı?

Kiraz Mevsimi son bölümde Derin Öykü'yü nereye kaçırdı?
Kiraz Mevsimi 21. bölümü ile bambaşka bir şekilde karşımıza çıktı. Kiraz Mevsimi aşıklar arasında eğlenceli bir biçimde ilerlerken, dün akşamki bölümünde herkesin nefeslerini kesti. Derin karakteri diziye girdiğinden beri yavaş yavaş işlenen esrarengiz hava, Kiraz Mevsimi son bölümde en üst seviyeye çıktı.

Kiraz Mevsimi'nde Öykü, Ayaz'dan habersiz hayatı ile ilgili kararlar aldıktan sonra, araları açılmıştı. Öykü, Ayaz'ın kendisi için herşeyden vazgeçmesine karşılık kendi hayallerinin peşinden koşmasını anlayacağını düşünmüş ve Derin ile İtalya'ya gitmek istemişti. Fakat Kiraz Mevsimi'nde olaylar hiçte böyle gelişmedi. Ayaz, sevdiği kadının planlarında belli bir sürede olsa olamayacağını öğrenince deliye döndü. Öykü'de yaptığının farkına vardı fakat iş işten geçmiş oldu. Çünkü Ayaz Öykü'nün hayatı ile ilgilenmekten kendi hayatına devam edemedi ve şirketi iflasın eşiğine kadar geldi. Hepsi bir tarafa, Kiraz Mevsimi'ne Derin karakteri girdiğinden beri Ayaz ondan hiç hoşlanmadı. Derin ile alakalı içinde kaygıları olan Ayaz, bunu bir tülü Öykü'ya anlatamadı ve hep kıskanç sevgili konumuna düştü.

  

Kiraz mevsimi son bölümde, Ayaz ve Mete Derin'in nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu kanıtladılar. Evinde buldukları cdlerde Derin'in aslında şizofren olduğu ve gizliden Öykü'yü takip edip kameraya çektiği ortaya çıktı. Kendine Öykü ile hayal aleminde bir hayat kuran Derin, aslında başından beri onu sadece kendisinin olabileceği bir yere götürmek istiyordu. Ayaz Derin'in hayatlarından çıkmasını istedi fakat o hiç umulmadık bir hamle ile Öykü'yüde yanına alarak kayıplara karıştı. 



Kiraz Mevsimi'nde Derin ile ilgili açığa çıkmamış bazı sorular hala mevcut. Derin gerçekten şizofren mi? Yoksa Ayaz'ın babası Derin'in annesine zarar veren kişi mi? Derin annesinin intikamını Ayaz'a zarar vererek mi almak istiyor?


Kiraz Mevsimi son bölüm son sahnede Ayaz Derin'in kendisine bırakmış olduğu notu buldu. Notta herşeyin başladığı yer yazıyordu. 22. bölüm fragmanında gördüğümüz kadarı ile Ayaz Derin ve Öykü'yü buluyor. Fakat Derin ona kendisini ha erken beklediğini söylüyor ve hiç karşılık vermeden dayak yemeye başlıyor. Acaba Derin'in Kiraz Mevsimi'nde Öykü ve Ayaz için planları bitmedi mi? Heyecanla beklenen Kiraz mevsimi 22. bölüm 6 Aralık 2014 cumartesi akşamı Fox ekranlarında...