Ak Parti Samsun İl Başkanı Köktaş Açıklaması

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Kongrelerimiz bizim güçlendiğimiz, yeni heyecanlar katarak yolumuza devam ettiğimiz, bayramlarımız, düğünlerimiz olan önemli günlerdir" dedi.

Köktaş, partisinin Ayvacık İlçe Başkanlığı olağan kongresine katıldı.

Burada konuşan Köktaş, Ayvacık ilçesinin AK Parti'ye her zaman destek olduğunu söyledi.

AK Parti'nin kuruluşunda 'Işıkları yakın Türkiye aydınlansın' sloganı ile çıktığını belirten Köktaş, "12 yıllık iktidarımızda hiç bir şey eskisi gibi olmadı. Karanlık odalara kilit vuruldu. Ülkemizde ekonomide, eğitimde, ulaşımda olduğu gibi, birçok alanda devrim niteliğinde hizmetler yapıldı. Sosyal politikalarda hükumetimiz fakirin, fukaranın garibin gurebanın hep yanında oldu. Eğitim sistemimiz yeniden yapılandı. İktidarımız insanların mutluluğu ve refahı için büyük projeler hayata geçirdi" diye konuştu.

AK Parti iktidarının bu hizmetleri yaparken arkasında büyük bir güç olduğuna dikkat çeken Köktaş, "Bu hizmetleri iktidarımız milletimizden aldığı güçle gerçekleştirdi. İktidarımızın arkasındaki güç milletin gücüydü, milletin ta kendisiydi. Kongrelerimiz bizim güçlendiğimiz, yeni heyecanlar katarak yolumuza devam ettiğimiz, bayramlarımız, düğünlerimiz olan önemli günlerdir. Kongreler ayrıştırıcı değil, birleştiricidir. Enerji toplayıp yenilendiğimiz günler olarak partimizin önemli günleridir" ifadesinde bulundu.
Kaynak: AA