Çekud, Kursa Katkı Sağlayanları Onure Etti

Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği (ÇEKUD) Kırıkkale Temsilciliği, açtıkları çevre konulu eğitici kursuna katkı sunanları teşekkür belgesiyle ödüllendirdi.

ÇEKUD Kırıkkale Temsilcisi Atilla Dulkadir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2-11 Eylül tarihlerinde 73 ilde öğretmenlere çevre konulu eğitim verdiklerini belirterek, "Kurslara 434 eğitici ve 3 bin 79 kursiyer katıldı.

Kırıkkale olarak 37 öğretmenimiz eğitim alarak çevrenin korunması adına duyarlı hale getirildi.

Kurumlardan görevlendirdiğimiz ve kursumuza katkı sağlayan eğitici görevliler sayesinde öğretmenler çevre bilincinin geliştirilmesi ve genç kuşaklara aktarılabilmesi amacıyla kapsamlı bir eğitim aldılar. Dernek olarak kursun düzenlenmesinde emeği geçen İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin ve Şube Müdürü Ömer Kaldırım ile ÇEKUD eğitimcileri Mustafa Arı ve Mehmet Atalmış'ı teşekkür belgesiyle ödüllendirmeyi uygun gördük" diye konuştu.

Çevrenin büyük küçük her birey tarafından korunmasına yönelik farkındalık oluşturmaya devam edeceklerini kaydeden Dulkadir, yıl boyunca bu yönde çeşitli etkinlikler düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA