Ağaoğlu Şirketler Grubu'ndan Türkiye'ye Sığınan Suriyelilere Yardım

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ağaoğlu Sosyal Komitesi Türkiye'ye sığınan Suriyeliler için yardım kampanyası başlattı.

Ağaoğlu açıklamasına göre, Ağaoğlu Şirketler Grubu çalışanları ve ev sahiplerinin destekleriyle başlatılan kampanya kapsamında toplanan 10 bin oyuncak, 25 bin kıyafet ve gıdadan oluşan yardım paketleri Kurban Bayramı öncesi bölgeye teslim edildi.
Ağaoğlu Şirketler Grubu Üst Yöneticisi (CEO) Hasan Rahvalı'nın önderliğindeki Ağaoğlu ekibi, Suruç Belediyesi ile yardım paketlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Rahvalı, Türkiye'ye sığınan Suriyelilerin gerçekten büyük zorluklar içinde yaşam mücadelesi verdiğini belirterek, "Bu yaşam savaşına hem bireysel, hem de Ağaoğlu Şirketler Grubu olarak duyarsız kalmamız söz konusu olamaz. Çalışanlarımızın ve ev sahiplerimizin kısa süre içinde, büyük çaba göstererek topladığı yardım paketlerini bayram öncesi bölgeye ulaştırdık. Tek bir çocuğumuzun yüzünde küçük bir tebessüm yaratabilirsek ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.
Suriyeli sığınmacılar için kısa sürede gerçekleştirdikleri yardım kampanyasının diğer şirketler için de örnek teşkil etmesi temennisinde bulunan Rahvalı, "Burada ihtiyaç çok büyük. Dolayısıyla az ya da çok, bireysel ya da kurumsal ne kadar olursa olsun herkesi bu kardeşlerimiz için yardıma çağırıyorum. Ağaoğlu olarak bundan sonra da elimizden gelen tüm yardımı yapmaya hazırız" değerlendirmesini yaptı.
Kaynak: AA