Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arseven Açıklaması

AK Parti Kadın Kolları BaşŸkanı Nursel Arseven, siyasetin gönüllülük esasına dayanan bir ekip işŸi olduğŸunu bildirdi.

Arseven, yaptığŸı yazılı açıklamada, AK Parti Genel Merkezi'nin takdiriyle kadın kolları başŸkanlığŸına getirildiğŸini belirtti.

Her alanda görev yapabilecek ve kenti en iyi şŸekilde temsil eden bir kadın kolları yönetimi oluşŸturduklarını aktaran Arseven, şŸunları kaydetti:
"BaşŸta Sayın Bakanımız Mehmet MüezzinoğŸlu, İl BaşŸkanımız Rafet Sezen, Merkez İlçe BaşŸkanımız Kerem Arda, Gençlik Kolları BaşŸkanımız Hakan DağŸdeviren ve şŸu an adını sayamadığŸım tüm teşŸkilatlarımızdaki dava arkadaşŸlarımızın da desteğŸini alarak Ak Parti'yi Edirne'de layık olduğŸu yere getirmek inanç ve azmi içindeyiz.
Bir siyasetçi çocuğŸu daha sonra da eşŸi olarak siyaset yapmanın nedenli zor fakat ulvi bir görev olduğŸunu biliyorum. Ancak Sayın Genel BaşŸkanımız ve BaşŸbakanımız Ahmet DavutoğŸlu'nun kadına verdiğŸi değŸeri ve desteğŸi bilmek bizlere güç ve heyecan vermektedir. Siyaset gönüllülük esasına dayanan bir ekip işŸidir. Bu ekip ruhu da tüm arkadaşŸlarımızda mevcut olup üstlendiğŸimiz bu görev ve sorumluluktan Allah yar ve yardımcımız olsun."
 
Kaynak: AA