Ak Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tanrıverdi Açıklaması

AK Parti Manisa Milletvekili ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tanrıverdi, "CHP'nin artık siyasete vereceği bir şey kalmamıştır" dedi.

Tanrıverdi, yazılı açıklamasında, Soma'da kömür madenindeki yangının ardından CHP Manisa Milletvekillerinin, "olayı siyasi şov malzemesi yaparak, TBMM gündemine taşıdığını, basında da AK Parti hükümetini ve milletvekillerini suçlayıcı beyanlarda bulunduğunu" ifade ederek, şunları kaydetti:
"Yerel ve ulusal basında (Madenin arkasında hükümetin siyasi desteğinin bulunduğunu, şirket işçilerinin, AK Parti mitinglerine taşındığını ve özellikle adımı zikrederek destek olunduğunu) cüretkar şekilde dile getirdiler. Aslı astarı olmayan beyanlarda bulundular. Biz de bu kara propaganda karşısında yasal ve hukuki haklarımızı kullanarak, haberin yayımlandığı internet sitesinde aynı şekilde yayımlanması için tekzip metni gönderdik. Haberin gerçekleri yansıtmadığının belirtilmesi ve aynı başlık altında yayımlanmasını talep ettik. Ankara Sulh Ceza Mahkemesinin kararının ardından söz konusu haber kaldırılarak, tarafımdan gönderilen tekzip metni, 3 Ocak 2014 tarihi itibariyle adı geçen internet sitesinde yayımlanmıştır."
Tanrıverdi, "CHP'nin artık siyasete vereceği bir şey kalmamıştır. Onların tek yaptıkları, çamur at izi kalsın mantığı ile siyaset yapmaktır. Anayasa Mahkemesine gitmekten, Türkiye'nin lehine olan gelişmeleri eleştirmekten ve devşirme belediye başkan adayları aramaktan başka işleri yoktur" görüşünü bildirdi.
Kaynak: AA