Ak Parti Konya’da 'Çocuk Akademisi Projesi” Sürüyor

AK Parti Konya İl Teşkilatı AR-GE Birim Başkanlığı’nın organize ettiği “Çocuk Akademisi Projesi” devam ediyor.

Ak Parti Konya’da 'Çocuk Akademisi Projesi” Sürüyor

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve AR-E Birim Komisyon Üyesi İffet Gümüş’ün koordinesinde devam eden ve İlçe Kadın Kolları tarafından desteklenen proje kapsamında çocuklar, Konya’nın tarihi ve önemli yerlerini geziyor, kişisel gelişim ve oyunlarla eğlenceli vakit geçiriyor. Gün boyunca gönüllerince eğlenen çocuklar, AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda da ağırlandı. Programa AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, İl Başkan Yardımcısı ve AR-E Birim Başkanı Mustafa Erkuş, AK Parti Karatay Kadın Kolları Başkanı Münevver Yavaş ile Çocuk Akademisi Koordinatörü ve İl Yönetim Kurulu Üyesi İffet Gümüş de katıldı.

Bugüne kadar İl Teşkilatı’nda birçok konuk ağırladıklarını, ancak çocukların öneminin bir başka olduğunun altını çizen AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, geleceğin teminatı olan çocukların Türkiye’yi daha ilerilere taşımaları için çok çalışmaları ve hedef belirledikten sonra o hedefe yönelik gereken neyse yerine getirmeleri tavsiyelerinde bulundu. Sorgun, Geleceğin Türkiye’si Konya’sı sizlere emanet olacak. Onun için öncelikle bir hedef belirleyin, çok çalışın ve o hedefi gerçekleştirin. Elbette bunun için arkadaşlarınız, aileleriniz, sevdikleriniz ve çevrenizle birliğinizi daima koruyun” dedi.

ÇOCUKLARA MOTİVASYON EĞİTİMİ
İl Teşkilatı’ndaki program kapsamında Psikolog ve Eğitim Danışmanı Seher Kümüş, çocuklara, doğru nefes alış verişi, motivasyon, gelecek ile ilgili hedef belirleme ve bu hedefin gerçekleştirilmesinde izlenecek yollarla ilgili bilgi ve birikimlerini çocuklara uygulamalı olarak aktardı.

Ziyaretin sonunda AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun ve diğer teşkilat mensupları, minik konukları için hazırlanan hediye paketlerini çocuklara verdi ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Çocuklar, gün boyunca Konya’nın tarihi yerlerini gezdikten sonra birlikte yemek yedi.
Kaynak: İHA