Başkan Adayı Polat’tan Müsiad’a Ziyaret

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesini ziyaret etti.

Başkan Adayı Polat’tan Müsiad’a Ziyaret

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, İl Başkanı Av. Bayram Taşkın, İl Başkan Yardımcısı Hakan Kahtalı ile birlikte MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin’i ziyaret etti. Ziyarette bir konuşma yapan Hacı Uğur Polat, Malatya’daki STK'ları çok önemsediklerini ifade etti.

Yeşilyurt ilçesinde önümüzdeki dönemde yapılacak olan çalışmaları sivil toplum kuruluşlarıyla beraber daha etkin bir şekilde yapmak istediklerini söyleyen Polat, "30 Mart’tan itibaren de STK'lara olan ziyaretlerimizi hiçbir şekilde aksatmayacağız. STK’ların fikir, öneri ve projeleriyle Malatya’da yapılan hizmetlere sağladığı katkı ve desteklerin farklılıkları zenginlik olarak görüyoruz. STK'larla daha fazla diyalogumuzu geliştirerek birlik ve beraberlik içerisinde çok güzel çalışmalar yapacağız. Bizim gayemiz Yeşilyurt’umuza en iyi hizmet vermek olacaktır. Bunu da STK'larla yapacağız onlar toplumun büyük bir kesimini temsil eden demokratik yapılardır. Anadolu’nun insanları daha çok Müsiad’da buluşmuştur. Müsiad bu bölgede iş adamları için çok önem arz eden bir okuldur" dedi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Malatya’nın gelişmesi ve kalkınması için yerelde her zaman katkı sunduklarını ve sunmaya devam edeceklerini, Yeşilyurt Belediyesini ise sanayiciler olarak daha çok önemsediklerini ifade etti.

Kaynak: İHA