Mhp Antalya Büyükyehir Belediye Başkan Adayı Çelik Açıklaması

MHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kemal Çelik, "Antalya halkına hizmet verilmesi noktasında meslek odalarıyla ortak çalışmalar yürüteceğiz" dedi.

Çelik, Antalya Halk Otobüsçüler Odası'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, kentteki ulaşım sıkıntısını çözerek esnafın para kazanmasını sağlayacaklarını söyledi.

Ulaşım söktöründe vatandaşları mağdur etmeyecek şekilde Kaş'tan Gazipaşa'ya yeni bir düzenleme yapacaklarını belirten Çelik, halkın rahat ulaşım yapmasını sağlamak amacıyla çalışacaklarını anlattı.
Antalya'da oluşturacak ulaşım koordinasyon kurulu içinde ulaşım esnafının da yer alacağını bildiren Çelik, "Bu memnuniyeti oluştururken bunu tek başımıza değil, Antalya'nın dinamiklerini harekete geçirerek yapacağız. Burada (Biz yaptık) anlayışıyla değil, oda, dernek ve vakıf gibi sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla gerçekleştireceğiz" dedi.

Belediye olarak ulaşım esnafının kazanmasını sağlayacaklarını her türlü sıkıntıda esnafın yanında olacaklarını ifade eden Çelik, "Antalya halkına hizmet verilmesi noktasında meslek odalarıyla ortak çalışmalar yürüteceğiz. Ulaşım sektörüne hizmet veren belediyemizin gözü asla esnafımızın cebinde olmayacak. Biz belediye olarak ulaşım esnafının kazanmasını sağlayacağız ve sadece denetim mekanizması olarak kontrol yapacağız" diye konuştu.

Antalya Halk Otobüsçüler Odası Mehmet İnce ise otobüs esnafını gözden çıkaran bir Antalya Büyükşehir Belediyesi yönetimi olduğunu savunarak, sektörde çalışan 88 arkadaşlarının otobüslerini sattığının ve elektronik kart uygulamasıyla aktarma konusunda da sorunların yaşandığına dikkati çekti.
Kaynak: AA