Bisikletçiler Olimpiyat Hazırlıklarını Sürdürüyor

Antalya'daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) bünyesindeki 10 bisikletçinin olimpiyat hazırlıklarının devam ettiği bildirildi.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Antalya başta olmak üzere 12 ilde hizmet veren TOHM bünyesindeki sporcuların olimpiyat hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti.

İlde çalışmalarını sürdüren 10 bisiklet sporcusunun antrenman programı kapsamında, Antalya ile Alanya arasında pedal çevirdiğini aktaran Hacıcaferoğlu, şunları kaydetti:
"Sporcular, 2016 yılında Brezilyanın Rio de Janeiro şehrindeki Yaz Olimpiyat Paralimpik oyunlarına, 2018 yılında Güney Kore PysongChang şehrindeki Kış Olimpiyatları ve Paralimpik oyunlarına, 2020 yılında ise Japonya'nın Tokyo şehrindeki Yaz Olimpiyat Paralimpik oyunlarına hazırlık çalışmalarını sürdürüyor. Antalya Olimpiyat Hazırlık Merkezi, spor ve sporcularıyla uluslararası arenada büyük başarılar alacağına inanıyorum, İl Müdürlüğümüz olarak spora sporcu yetiştirmek üzere tohumları attık ve bu tohumlarımız yeşerip büyüyecek ve spor kazanacaktır."
Kaynak: AA