Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Akın’dan Özel Öğrencilere Ziyaret

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, spor faaliyetlerine teşvik etmek amacıyla engelli öğrencilerle bir araya geldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Akın’dan Özel Öğrencilere Ziyaret

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ve antrenörler tarafından engelli gençlerimizi spora teşvik etmek amacıyla Merkez Atatürk İlköğretim Okulu ve İş Okulu’na bir ziyaret gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, ilgili branş antrenörleri ile birlikte yaptığı ziyaretle ilgili olarak, “Hangi branşlarda ne gibi faaliyetler yaparız, engelli öğrencilerimize nasıl faydalı olabiliriz, onları sosyal hayata daha aktif katılmalarını nasıl sağlayabiliriz düşüncesiyle yapılan ziyarette, okul müdürü ve ilgili beden eğitimi öğretmenlerimizden genel bilgiler aldık. Bakanlığımız ve Valiliğimizce engellilere yönelik çalışmalarda her türlü destek veriliyor ve bu tür çalışmalar artarak devam edecek. Engelli sporcularımız bizim için çok değerli ve önemli. Ayrıca antrenörlerimiz engelli gençlere yönelik her türlü spor faaliyetlerinde görev almaya hazırdır” dedi.

Yapılan ziyarette öğrencilere bir adet masa tenisi ve bir takım spor malzemeleri hediye edildi.
Kaynak: İHA