Amasya Orman Bölge Müdürlüğü 2013 Yılını Değerlendirdi

Amasya Orman Bölge Müdürlüğünde 2014 yılının ilk işletme müdürleri toplantısı Hamamözü ilçesinde yapıldı.

Amasya Orman Bölge Müdürü Yaşar Sarı başkanlığındaki toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Hayati Özgür, Nadir Dursun ve Salim Sığırcı, şube müdürleri ile Samsun, Amasya, Çorum ve Tokat Orman İşletme müdürleri katıldı.

Toplantıda 2013 yılının değerlendirmesi yapıldı, 2014 yılına dair göz önünde bulundurulması gereken hususlar ele alındı.
Bölge Müdürü Sarı, 2013 yılında özellikle meydana gelen devrik ağaçların üretimi başta olmak üzere, sınıflı emval üretim oranı, gelir getirici tür ağaçlandırmaları, baraj ve gölet ağaçlandırmaları, kara yolu kenarı ağaçlandırmaları gibi çeşitli alanlardaki çalışmalarından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.
Sarı, 2014 yılı üretim, evrak, silvikültür, makine ikmal, orman zararlıları ile mücadele konuları başta olmak üzere diğer ormancılık iş ve işlemlerinde işletme müdürlerine başarılar diledi.
İşletme müdürleri ise sırasıyla sorumlu oldukları müdürlükler hakkında 2013 yılı genel değerlendirme sunumlarını yaparak, 2014 yılı programları ve gerçekleşmeleri hakkında bilgi verdiler.
Kaynak: AA