Milletvekili Enç, '30 Mart Antalya İçin Yeni Bir Milat Olacak”

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa ilçesinde taksi durakları, muhtarlık, ev ve esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Milletvekili Enç, '30 Mart Antalya İçin Yeni Bir Milat Olacak”
Enç, “30 Mart Antalya için yeni bir milat olacak. Antalya hak ettiği hizmeti yeniden almaya başlayacak” dedi.


İl Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, Muratpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Barçin ve partililer ile birlikte ziyaretler gerçekleştiren Milletvekili Enç, “Antalya’yı karış karış gezerek, Antalya’nın beş yıl boyunca kaybettiğini, yatırım yerine vatandaşın hakkı olan paraların nasıl çar çur edildiğini halkımıza anlatacağız” dedi.

Sadece seçimden seçime değil, her zaman halkla iç içe olduklarını söyleyen partililer, Yıldız Mahallesi, Memurevleri Mahallesi ve Varlık Mahallesi’nde ev, esnaf, muhtar ve taksi durağı ziyaretleri gerçekleştirdi.

Menderes Türel döneminde yapılan yatırımlara bir yenisinin eklenmediğini ifade eden Enç, “Muhalefet yalan vaatlerle halkı kandırmaya devam ediyor. İktidara çamur atıp, kandırmacayla oy toplama derdine düşmüşler. Hiçbir hizmet yapma arzusu gözetilmeksizin, Antalyalıları bira festivalleri, sanal kar gösterisi ve astarı yüzünden pahalı eğlence ve konser etkinlikleri ile 5 yılı geçirdiler. Maalesef, Antalya 5 yılda hiçbir şekilde hizmet alamadı. Antalya’nın gelişmesi gerekirken, 5 yıl geriye gitti. İnşallah, 30 Mart’tan sonra Menderes Türel’le yeniden Antalya kazanacak. AK Parti kadroları olarak hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Enç, “Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın iptal ettirdiği 100. yıl projesi nedeniyle müteahhit firmaya ödemesi gereken 322 trilyonluk bir tazminat vardır. Bu tazminat yok yere ödenmektedir. Menderes Türel döneminde yapılan sözleşmede tazminat koşulu olmamasına rağmen, Akaydın çeşitli yollarla müteahhite tazminat ödemenin yolunu bulmuştur. Antalya halkını 322 trilyon zarara uğratmıştır. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından temeli atılan stadyumun maliyeti ise 76 trilyondur. Bu tazminat Akaydın’ın cebinden çıkmıyor. Bu parada tüm Antalyalıların hakkı var. Vatandaşlarımızın alın teri olan paralar bu şekilde çar çur ediliyor. Akaydın yaptıklarının hesabını 30 Mart’ta sandıkta verecek” dedi.

Kaynak: İHA