Belediye Başkan Adayı Çetinkaya'dan, Başkan Çoban'a Ziyaret

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Çetinkaya'nın yanı sıra MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Aziz Aslan ve Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı da katıldı.

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette yaptığı konuşmada, yaklaşan yerel seçimlerin Afyonkarahisar ve Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulundu.
Neticenin her ne olursa olsun Afyonkarahisar için hayırlı olacağını bildiren Çetinkaya, "Öyle ümit ediyoruz, öyle murat ediyoruz. Bozhüyük Belde Belediye Başkanlığım dönemimde Başkan Çoban'dan destek gördük. Aramızdaki muhabbet malumdur. Her zaman her yerde de ifade ediyorum. Seçim çalışmalarında sizin yaptığınız çalışmaları eleştirirken, başkanlık dönemimde gördüğümüz yardımları da ifade etmekten asla geri çekinmeyeceğiz. Bizden sonrakilere de ibret olması açısından karşılıklı nezaket içerisinde bir seçim süreci geçeceğini ümit ediyorum" diye konuştu.

Başkan Çoban da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, seçimlerin güzel geçeceğini, 30 Mart akşamı sandıktan kim çıkarsa Afyonkarahisar'ı onun temsil edeceğini kaydetti.

Kaynak: AA