Bakan Müezzinoğlu, 2014’ün İlk Bebeğini Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yılın ilk bebeğini ve ailesini hastanede ziyaret etti.

Müezzinoğlu, Meryem Vildan adındaki bebeğe cumhuriyet altını taktı.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi’nde dünyaya gelen 2014 yılının ilk bebeğini ziyaret etti. Bakan Müezzinoğlu, 2 kilo 850 gram ağırlıkta dünyaya gelen ve Meryem Vildan adı verilen bebeğe cumhuriyet altını taktı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu da bebeği ilk ziyaret edenlerden oldu.

Burada bir açıklama yapan Bakan Müezzinoğlu, “Yeni Yılınız kutlu olsun. Siz basın mensuplarına da hayırlı, başarılı yeni yıllar diliyoruz. Doktor arkadaşlarımız, hemşirelerimiz ve sağlık çalışanlarımız şifa dağıtıyor. Siz de haber peşinde koşuyorsunuz. İnşallah 2014 ülkemize daha çok barış, huzur, bereket, sağlık ve sıhhat getirsin diyoruz” dedi.

Meryem Vildan bebeğin annesi Armağan Şahin ise, “Biz 10 Ocak gibi bekliyorduk ama bugün sancım olunca geldik. Kısmet böyleymiş. Güzel bir duygu. Biraz sancı çektik ama kucağımıza alınca unuttuk. İsmini Meryem Vildan koyduk. Bebeğin sağlık durumu iyi. İkimiz de şu an çok iyiyiz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Bakan Müezzinoğlu ile Vali Mutlu, hastanede doğum yapan diğer anneleri de tek tek ziyaret ederek gül dağıttı.

Kaynak: İHA