Vali Yardımcısı Karahaliloğlu'nda Veda Ziyareti

AKSARAY - Aksaray'da 5 yıl görev yaptıktan sonra tayini çıkan Aksaray Vali Yardımcısı Emin Sait Karahaliloğlu, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'ya veda ziyaretinde bulundu.

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, ziyaretten memnuniyet duyduğunu söyledi.

Herkesin işini düzgün yaptıktan sonra güzel işlerin çıkacağını dile getiren Palta, "Amacımız memleketimizin insanlarına hizmet boyutunda olduktan sonra güzel ve uyumlu bir çalışma ortaya çıkar. Bunu da başardığımız kanaatindeyim. Emin Sait Karahaliloğlu da sağolsunlar, hakikaten bulunduğu 5 yıllık sürede, Aksaray'a ve insanlarımıza güzel hizmetler sağladılar. Bende o açıdan kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Yardımcısı Emin Sait Karahaliloğlu ise Aksaray'dan çok mutlu bir şekilde ayrıldığını belirterek, "Aksaray'da 5 yıldır çalışmaktayım. Bu süre zarfında sayın başkanımızla çok şeyler yaşadık. Kendilerine teşekkür etmek için geldim. Ayrıca Aksaray'dan kendim ve ailem çok mutlu bir şekilde ayrılıyoruz. Ne kendimiz, ne de ailemiz en küçük bir olumsuzluk yaşamadık. Bütün Aksaraylılara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA