Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Açıklaması

BİTLİS - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, "Bitlis'te Türkiye'nin en pahalı suyunu tüketiyoruz" dedi.

Güven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukların spor tesislerinde duş almak ve ihtiyaçlarını karşılamak için kullandıkları suyu, bir ticarethanenin ödediği parayla karşıladıklarını söyledi.

Spora, organizasyona ve çocuklara spor malzemesi olarak dönmesini düşündükleri parayı, pahalı suya ödemek zorunda kaldıklarını ifade eden Güven, şöyle konuştu:

"Gençlerimizi ve çocuklarımızı daha fazla spor tesislerine çekme çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bunları yaparken bu çocuklarımıza daha fazla spor faaliyeti yaptırmak, daha fazla spor malzemesi almak ve organizasyon yapmak temel hedeflerimizdendir. Fakat Bitlis'te Türkiye'nin en pahalı suyunu tüketiyoruz."

Belediye başkanı ve encümen üyelerinden tesislerde kullanılan suyun sosyal tesis veya okullar kapsamına alınmasını isteyen Güven, belediyenin bu konuda kendilerine yardımcı olması halinde pahalı suya verecekleri parayı Bitlisli gençlerin sportif faaliyetlerine harcayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA