Sen Eskişehir Şube Başkanı Yıldız'ın Açıklaması

ESKİŞEHİR - Ulaştırma Memur-Sen Eskişehir Şube Başkanı Metin Yıldız, Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi AŞ hakkında son günlerde yıpratmaya yönelik çalışmalar yapıldığını belirterek, "TÜLOMSAŞ için 'hiçbir başarısı yok' demek oldukça yanlış bir söylemdir. Bu söylemde bulunanların kurumu daha iyi tanımaya davet ediyoruz" ifadesini kullandı.

Yıldız, TÜLOMSAŞ'ın Eskişehir'in tarihinde çok önemli bir yer tuttuğunu ve firmaya verilen görevleri başarıyla tamamladığını bildirdi.

TÜLOMSAŞ, hakkında son günlerde yıpratmaya yönelik çalışmalar yapıldığını dile getiren Yıldız, şunları kaydetti:

"Ulaştırma hizmet kolunda yetkili sendika olan Ulaştırma Memur-Sen olarak bu gelişmeleri şaşkınlıkla takip ediyoruz. TÜLOMSAŞ'ın Eskişehir'in ve Türkiye'nin önemli bir değeri, burada çalışan personelimiz kendisine verilen görevi dün olduğu gibi bugün de gece gündüz demeden çalışarak başaracak kapasitede kaliteli iş gücünden oluşmaktadır. Eskişehir bir demiryolu kentidir ve gerçekleri görmeden TÜLOMSAŞ için 'hiçbir başarısı yok' demek oldukça yanlış bir söylemdir. Bu söylemde bulunanların kurumu daha iyi tanımaya davet ediyoruz."

Yıldız, TÜLOMSAŞ ve çalışanlarının hızlı treni üretme yeteneğine sahip olduğunu, sayısız ödül almış kurum ile gurur duyduklarını aktardı.

Kaynak: AA